Menu

Menu:

Soepen / soup  
  01 Dagsoep / Day soup 6,00
       
Voorgerechten / starters  
  011 Zalm in bladerdeeg met salade 12,50
    Salmon in puff pastry with salad  
  012 Calamares met salade / calamari with salad 12,50
  013 Thaise garnalenballetjes met salade 14,50
    Thai shrimp balls with salad  
  014 Mini Vol-au-vent 12,50
    Mini Vol-au-vent  
  015 Kaaskroketten met salade 12,50
    Cheese croquettes with salad  
  016 Garnaalkroket met salade 12.50
    Shrimp with salad  
  018 Kaas en salami schotel / Cheese and salami dish 15,50
  019 Loempia en Kerriedriehoekje 9,50
    Spring roll and Curry Triangle  
  020 Raviolis met scampi in krabsoep 9,50
    Raviolis with scampi in crab soup  
  021 Tomaat gevuld met garnalensalade 14.50
    Tomato filled with shrimp salad  
Hoofdgerechten / main dishes  
  12 Spaghetti bolognaise 12,50
  13 Spaanse paella / Spanish paella 21,50
  21 Singapore Wok: Noodles met kip,scampi,groenten 18,50
    Singapore Wok: Noodles with chicken, scampi, vegetables  
  22 Scampi met diverse groenten  21,50
    Scampi with vegetables  
  23 Keing deing (Thaise rundvlees in rode kerrie, pikant) 21,50
    Keing deing (Thai beef in red curry, spicy)  
  31 Stoofvlees van de chef / Chef's stew 18,50
  32 Lamsvlees in speciaalsaus met gebakken witloof 21,50
    Lamb in a special sauce with baked chicory  
  33 Steak in pepersaus of champignonsaus 23,50
    Steak in pepper sauce or champignon sauce  
  34 Zalm met bearnaisesaus en groenten 23,50
    Salmon with bearnaise sauce and vegetables  
  35 Eendfilet met portosaus 23,50
    Duck fillet with port sauce  
  36

Picanha rundsvlees met rucola en steppegras (dunne frietjes)

25,50
    Picanha beef with arugula  
  37 Thaise kip in verse gevulde ananas 23,50
    Thai chicken in fresh stuffed pineapple  
  38 Amerikaanse Chicken Sizzler 24,50
    America Chicken Sizzler  

 

    Menu's  
       
  Weekmenu 3-gangen  / Weekmenu 3 course 32,00
  Zondagsmenu  3-gangen  / Sundaymenu 3 course 22.50
       

 

Dessert    
  61 Moelleux au chocolat + vanille ijs en karamelsaus 9,80
  62 Tarte fine met appels en een bolletje vanille ijs 9,50
  63 Dame blanche 9,00
  64 Coupe vanille / mokka / chocolade 10,50
  65 Crème brulée  9,20
  66 Kinderijsje vanille / mokka / chocolade 5,50
  67 Supplement slagroom 1,00
  68 Astridje 10,50

 

 

 Opening hours:

Monday             17:30 – 21:30 
Tuesday            17:30 – 21:30
Wednesday        closed 
Thursday           17:30 – 21:30
Friday                17:30 – 21:30
Saturday            17:30 – 21:30
Sunday              12:00 – 15:00

 

Tel: 015 42 25 35 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Address:  Hotel & Restaurant Golden Anchor, Brusselsesteenweg 2, 2800 Mechelen.